SERVICES

Copyright © All Rights Reserved

Bolbronx reccording Logo - Lydstudie odense

BOLBRONX

RECORDING STUDIO

CD-indspilning-Odense

RECORDING

 

For at opnå de bedste indspilninger kræver det at den udførende musikker behersker sit instrument godt og at instrumentet lyder godt. Herefter er der brug for en erfaren lydteknikker der kender til forskellige mikrofonteknikker, mikrofon typer, akustiske forhold, samt har adgang til kvalitetsudstyr.

Vi har flere rum til indspilning der hver især giver forskellige akustiske egenskaber. Alle rum er fast forbundet til centralt krydsfelt for fleksibel brug. Vi har et stort netværk af erfarne musikere der kan bookes ind til optagelser. I lydstudiet er der mulighed for traditionel lagdelt indspilning eller multi tracking med op til 32 spor. Vi tilbyder også 1 dags produktionøver, hvis arrangement og bandlyd lige skal afprøves først.

mixning-lydstudio-odense

MIXING

 

Vi mixer de fleste genrer og til en fast pris uanset tidsforbrug. Det er ikke en forudsætning at grundsporene er optaget i Bolbronx Recording.

Mixningen kan foregå udelukkende "In the box" dvs. alt bliver i det digitale domæne, men flere efterspørger i dag den lyd der kommer fra den analoge verden. Bolbronx er centreret omkring en gammel analog mixer som tilføjer den gode "retro"-lyd fra fortiden.

Vi tilbyder også stem-mixning samt re-amping.

 

 

 

MASTERING

 

Det primære formål med masterering er at balancere det endelige stereomix så det lyder godt på forskellige medier og lytteenheder. Traditionelt set benytter masterering-processen sig af værktøjer som equalizer, limiter og kompression. Bolbronx Recording tilbyder dele af mastereringsprocessen, men vi samarbejder også med flere professionelle mastereringsstudier.

 

Vi Tilbyder at:

- Hæve den generelle volume

- Balancere volume mellem numrene.

- EQ'e individuelle numre for at opnå sammenhæng.

- Ændre tid mellem numrene.

- Fjerne støj mellem numrene.